Gert VERREYT & Thomas VAN BOURGOGNIE

Te TURNHOUT kan u rekenen op Mr. Gert VERREYT & zijn medewerker Mr. Thomas VAN BOURGOGNIE.

Communicatie & bereikbaarheid wordt hoog in het vaandel gedragen. U wordt als klant doorheen het ganse traject deskundig geadviseerd en bijgestaan, waarbij wij ons als heel vlot contacteerbaar willen opstellen.

Qua resultaat kan u er op vertrouwen dat het meest optimaal mogelijke wordt nagestreefd, met onze beste inspanningen. De reeds lang opgebouwde know-how en uitstekende reputatie zetten wij maximaal in voor u.

 

kaartsymbolen-hor

Gert VERREYT

… of “toegewijd tot rechtvaardigheid” gaat Gert VERREYT steeds tot het uiterste om uw dossier succesvol af te ronden. Na meer dan 20 jaar aan de balie bouwde Gert VERREYT in het bijzonder enkele specialisaties uit:

 

ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Gert VERREYT is een absolute specialist in het vakgebied ondernemingsrecht (contracten, vennootschappen, overnames, overmacht, wanbetalers, arbitrage, …). Gesterkt door talrijke succesverhalen welke hij realiseerde voor diverse ondernemers zou hij een enorme meerwaarde voor uw zaak kunnen betekenen.
Als geen ander begrijpt hij dat ondernemers absoluut weinig tijd hebben en veel liever focus houden op hun core business. Helpen ontzorgen en mee vooruitdenken is dan ook de boodschap en in die zin, mede gelet op een extreem resultaatsgerichte aanpak, kan Gert VERREYT eerder als uw business-partner beschouwd worden dan als advocaat in de oude, reguliere betekenis van dat woord. Slotsom: uw maximaal voordeel binnenhalen middels creatief uitgewerkte oplossingen op maat.

curator

Insolventierecht

Als curator is Gert Verreyt een gerechtelijk mandataris die optreedt als vertegenwoordiger van gezamenlijke schuldeisers, beopdracht door de rechtbank om de onderneming van de gefailleerde op ordentelijke wijze te vereffenen en te verdelen. Zelf wordt hij ook veel ingeschakeld om toegevingen te helpen afdwingen ingeval van financiële problemen, zowel door schuldeisers als schuldenaars (cfr. gerechtelijke reorganisatie of ‘WCO’). Dit alles noopt tot continue up-date van de stand van zaken in diverse gebieden van het sterk evoluerende recht. Gert VERREYT is er voor gekend om steeds vooruit te lopen en mee te zijn met de laatste stand van zaken in zijn vakgebieden. Hij wordt beschouwd als een early adopter, waar zijn cliënten de vruchten van plukken.

verkeersrecht

Verkeersrecht

Gezien de uitzonderlijk praktische ligging van het kantoor te TURNHOUT, op nauwelijks 50 meter van de verschillende griffies, wordt samenwerken met Gert VERREYT erg eenvoudig: service door een betrokken advocaat binnen een enorm korte tijd. Ook ten overstaan van andere rechtbanken kan o.a. wegens een goed functionerend en ruim verspreid samenwerkingsnetwerk bijzonder snel gehandeld worden.

Door ondertussen jarenlange ervaring in het verkeersrecht werd Gert VERREYT een echte specialist in deze materie, die uw dossier minutieus napluist om welke fout dan ook in uw voordeel te laten uitspelen. Wellicht op kosten van uw verzekeraar rechtsbijstand waarvoor u uiteraard steeds premie betaalde.

vastgoedrecht

Bouw- en vastgoedrecht

Gert VERREYT kan bogen op een ruim cliënteel onder aannemers. Bijzonder veel dossiers konden tot tevredenheid van de cliënt worden afgesloten, veelal na een slopende en uitvoerige technische expertise. Bouwheren doen evenzeer op hem beroep. Ook dan zijn betrokkenheid en kennis van zaken de sleutelwoorden. Steeds laat Gert VERREYT zich niet onbetuigd betreffende alle juridische implicaties van vastgoedtransacties. Zo stond en staat hij verschillende vastgoedmakelaars bij, maar evengoed eigenaars die met andere problemen geconfronteerd worden. Return on investment gegarandeerd.

strafrecht

Strafrecht

De ervaring heeft het geleerd: het verschil tussen schuld of onschuld is in heel wat dossiers flinterdun. In een veeleisende maatschappij met een wetgever die zowaar alles strafbaar stelt, is interpretatie van de geldende bestraffingsbepalingen een must. Een volledig begrip van een dossier overstijgt wat het Openbaar Ministerie éénzijdig aan de rechter wil voorleggen en vereist integendeel accurate hands-on approach om de juiste context te duiden. Pas dan kan een rechter overtuigd worden om vrij te spreken of adequaat te straffen, hetgeen alsdan veelal ook kan rekenen op begrip van de beklaagde.

overige

Overige

Uiteraard kan je bij advocaat Gert VERREYT voor nog veel meer materies terecht. Geef hem een seintje, of plan meteen een GRATIS ZOOMCALL in van een 10-tal minuten en maak kennis met deze uiterst gedreven advocaat.

mobile-wh

0498/577.211

h

Curriculum Vitae

gert-verreyt
gert-verreyt-img3

Thomas Van Bourgognie

Thomas VAN BOURGOGNIE (° 1988, TURNHOUT) volgde op het St.-Claracollege te ARENDONK Latijn-Wiskunde van 2000 tot 2006. Hij behaalde zijn Master (economisch recht) te BRUSSEL aan de V.U.B., met onderscheiding.

Hij ving zijn stage aan in 2014 bij BRAVIS Advocaten te ANTWERPEN om daarna COMITIUS te vervoegen per 2017.
Thomas bekwaamde zich in de materies insolventierecht (opleiding curator), strafrecht (Salduz- en Supralat-opleidingen), familierecht en goederenrecht.

mobile

0494/705.979

Liesbeth Geudens

 

Back-Office

014 703 728

logo-cirkel
Logo-Comitius

Kantoor Vosselaar

Vredelaan 20

2350 Vosselaar
mobile

+32 497 430 025

+32 14 47 83 22

advocaat

Advocaat Freddy Mols

BE 0893.498.870

Kantoor Turnhout

Begijnenstraat 17

2300 Turnhout

mobile

+32 498 577 211

+32 14 703 728

advocaat

Advocaat Gert Verreyt

BE 0890.976.375

advocaat

Advocaat Thomas Van Bourgognie

mobile

+32 494 70 59 79

BE 0563.434.594

Kantoor Geel

Vaartstraat 72

2440 Geel

mobile

+32 498 577 211

+32 14 703 728

advocaat

Advocaat Gert Verreyt

BE 0890.976.375

Openingsuren

Ma-Vrij: 8.30 - 18.00

CONSULTATIES ENKEL OP AFSPRAAK.

 

Telefonisch 24/7 bereikbaar!