Kantoor Vosselaar

Freddy Mols
kaartsymbolen

Freddy Mols

Mr. Freddy Mols legt zich al bijna twintig jaar toe op de verdediging in strafzaken, zowel voor beklaagden als voor slachtoffers (burgerlijke partij). Los van de omvang en de complexiteit van de zaak wordt eerst heel duidelijk een correct beeld van de situatie geschetst. Van daar uit wordt op een persoonlijke manier de verdediging opgebouwd. Een open en eerlijke communicatie is hierbij een prioriteit. Hij laat zijn cliënten nooit vallen, ook niet in de meest moeilijke omstandigheden.

Freddy Mols

Bij advocaat Freddy Mols kan u voor alle materies terecht. Geef hem een seintje, of plan meteen een GRATIS ZOOMCALL in van een 10-tal minuten en maak kennis met deze uiterst gedreven advocaat. 

mobile-wh

0497/43.00.25

In onderstaande materies heeft Mr. Mols bijzondere ervaring:

strafrecht

Strafrecht

Strafrecht & strafprocesrecht zijn in het algemeen de meest gekende materies gezien geregeld zware strafzaken in de media worden uitgelicht. Strafrecht houdt o.a. in: zware geweldplegingen, overvallen, zedendelicten en drugsfeiten… Doch ook nog vele andere aspecten. 

Zo omvat het strafrecht ook financiële delicten, fiscale fraude, bedrieglijke faillissementen & inbreuken op de douanewetgeving. Het is uiterst belangrijk dat u zich in strafzaken laat bijstaan door een ervaren specialist gezien de gevolgen/uitspraken enorm zwaar kunnen zijn. 

familierecht

Familierecht

U verkeert in echtelijke moeilijkheden en wenst juridische bijstand en advies. Dikwijls is het raadzaam om zo spoedig mogelijk te rade te gaan bij een specialist.

Alle mogelijke aspecten zowel vooraf als tijdens een procedure worden besproken en samen wordt beslist welke stappen er best kunnen genomen worden inzake omgangsregeling kinderen, onderhoudsbijdragen, echtscheiding, vereffening-verdeling, …

Neem contact op om één en ander op een persoonlijke en vertrouwelijke manier te bespreken zodat u goed voorbereid bent wanneer u een procedure begint, ofwel juist standpunt inneemt wanneer u zelf voor de rechtbank wordt uitgenodigd.

ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Ondernemers en bedrijven komen op heden ook te vaak in aanraking met justitie. De financiële belangen zijn meestal erg groot waardoor deskundige bijstand van een ervaren professional meer dan welkom is. 

Advocaat Freddy Mols biedt ondernemers & bedrijven een uitstekende service, waarbij rekening wordt gehouden met de drukke agenda van de ondernemer. Met een doelgerichte focus op het behalen van een optimaal resultaat maakt Freddy Mols vaak het verschil!

verkeersrecht

Verkeersrecht

U bent gedagvaard voor de Politierechtbank: een snelheidsovertreding, teveel gedronken, vluchtmisdrijf, … In vele gevallen hebt u recht op een gratis advocaat via uw rechtsbijstandsverzekering. Kijk dit zeker na.

Met bijstand van een advocaat komt u voorbereid voor de rechtbank, en werd uw dossier door een specialist nagekeken. Indien u zelf niet aanwezig kan of wenst te zijn kan u zich ook op de zitting laten vertegenwoordigen door uw advocaat. Hij zal dan op de zitting uw belangen verdedigen.

Neem contact op om uw dossier verder te bespreken en na te gaan hoe uw verdediging best kan worden opgebouwd.

drugs

Drugszaken

U wordt uitgenodigd door de politie om op verhoor te komen. Het kantoor biedt u vooraf of tijdens het verhoor bijstand zodat u zo goed mogelijk voorbereid bent en u tevens kennis hebt van uw rechten tijdens dergelijk verhoor. Het kantoor is ten allen tijde beschikbaar.

U krijgt een oproeping voor de Raadkamer of U wordt gedagvaard voor de Correctionele Rechtbank. Maak onmiddellijk een afspraak zodat U wordt bijgestaan in deze procedures. Het strafdossier wordt ingekeken en samen wordt een verdediging opgebouwd. U wordt bijgestaan voor de rechtbank, en krijgt advies over het verloop van elke procedurele stap.

Zeker in materie van drugszaken is het belangrijk dat u goed wordt bijgestaan. Vaak dreigen er strenge verbeurdverklaringen van grote geldsommen. Het is belangrijk dat het strafdossier voor u goed wordt nagekeken, en dat uw belangen terzake op een diligente manier worden behartigd.

zedendelict

Zedendelicten

U bent slachtoffer van een zedendelict en wil klacht neerleggen. Het kantoor biedt u bijstand tijdens de ganse procedure. Het is belangrijk dat hetgeen u is overkomen niet straffeloos passeert. Er wordt samen een schadenota opgesteld waarin u een schadevergoeding vordert van de tegenpartij. Deze wordt neergelegd en toegelicht voor de rechtbank. U wordt bijgestaan van de eerste tot de laatste stap.

Ook wanneer u zelf beschuldigd wordt van zedenfeiten is het belangrijk dat u zich laat bijstaan. Het strafdossier wordt voor u ingekeken en samen wordt uw verdediging opgebouwd.

freddy-mols
mols-img3
Logo-Comitius

Kantoor Vosselaar

Vredelaan 20

2350 Vosselaar
mobile

+32 497 430 025

+32 14 47 83 22

advocaat

Advocaat Freddy Mols

BE 0893.498.870

Kantoor Turnhout

Begijnenstraat 17

2300 Turnhout

mobile

+32 498 577 211

+32 14 703 728

advocaat

Advocaat Gert Verreyt

BE 0890.976.375

advocaat

Advocaat Thomas Van Bourgognie

mobile

+32 494 70 59 79

BE 0563.434.594

Kantoor Geel

Vaartstraat 72

2440 Geel

mobile

+32 498 577 211

+32 14 703 728

advocaat

Advocaat Gert Verreyt

BE 0890.976.375

Openingsuren

Ma-Vrij: 8.30 - 18.00

CONSULTATIES ENKEL OP AFSPRAAK.

 

Telefonisch 24/7 bereikbaar!